Bild
Nästa artikel
Dags för Motorträffen i Olofsfors!

Dags för Motorträffen i Olofsfors!

TRÄFFA KLASSIKER

Ifjol kom närmare 500 fordon till vackra Olofsfors Bruk. Nu på lördag hålls Motorträffen för sjätte året i rad och Klassiker är på plats.

Förra årets träff blev en braksuccé. Från att ha samlat omkring 250 fordon kom ifjol uppemot 500 fordon. Det innebar att hela byn Olofsfors fylldes med klassiska bilar. 

Den historiska bruksmiljön i Olofsfors mellan Umeå och Örnsköldsvik är en fantastisk inramning till bilträffen.
 
Alla klassiska fordon är välkomna! Det finns också en särskild plats för nyare entusiastbilar. För den som vill finns möjlighet att sälja bildelar och tillbehör på vårt loppisområde. Under dagen kan den som vill gå en tipsrunda och det arrangeras guidade turer runt bruket med anor från 1762. Det är också öppet i masugnen, stångjärnshammaren och Bruksmuseet.

I år kommer det att finnas fler möjligheter att köpa mat av olika slag på olika ställen i träffområdet och picknickytorna är obegränsade!

Klassiker är med och arrangerar och kommer att vara på plats under träffen med bland annat tidningsförsäljning. Klassikers Fredrik Nyblad är koncerencier.
 

Program:

10.00 Träffen startar.

11.30 Utvalda fordon presenteras.

13.30 Utvalda fordon presenteras.

14.30 Prisutdelning till juryns och folkets val.

15.00 Träffen avslutas.

Missa inte: MC/Mopedutställning inne i masugnen. 
Taggar: Träffar
Dags för Motorträffen i Olofsfors!
Dags för Motorträffen i Olofsfors!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.