Bild
Nästa artikel
Auktion på Samlarbil2016!

Auktion på Samlarbil2016!

PS Onlineauktioner

Lördagen den 12 mars blir det auktion på mässan Samlarbil2016! Arrangör är PS Onlineauktioner och inlämning till auktionen pågår för fullt. Här är några av godbitarna du kommer att kunna bjuda på!

På Samlarbil2016 som pågår den 11-13 mars i Örebro ordnas en samlarauktion öppen för klassiska bilar, mc, mopeder, memorabilia mm med anknytning till hobbyn.

Arrangör är PS Onlineauktioner, och objekten kommer att erbjudas både på webben genom PS nätverk av mer än 90 000 registrerade användare och direkt på mässan i realtid.
Auktionen hålls på eftermiddagen lördagen den 12 mars och inlämning pågår ända till den 10 mars så du har fortfarande chansen att anmäla dig!

Villkoren är generösa: Provisionen är begränsad till 8 procent inkl moms. För köparen tillkommer en klubbslagsavgift på 8 procent. Osålda objekt debiteras inte med någon avgift.
Kontakt PS Onlineauktioner: robin.asedal@ps.se

Foto: Peter Gunnars m fl

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.