Bild
Nästa artikel
Frukostklubben Bollnäs och Norrköping i helgen!

Frukostklubben Bollnäs och Norrköping i helgen!

stig upp!

Det blir en morgonpigg helg! För inte vill du missa vare sig Frukostklubben i Bollnäs den 15 juni eller i Norrköping den 16 juni?

Årets första upplagor av Frukostklubben i Hälsingland respektive Norrköping blev fantastiskt välbesökta och nu i helgen är det dags igen!

Lördagen den 15 juni klockan 07.00 ses vi i Långnäsparken i Bollnäs, en av Sveriges vackraste folkparker. Hälsinglands Fordonshistoriker har sett till att det kommer att finnas goda fikamöjligheter och vädret ser gynnsamt ut. Klassikers Claes Johansson kommer också att finnas på plats!

Söndagen den 16 juni klockan 07.00 tar Östgöta Saabklubb och Norrköpings Veteranbilsklubb emot på stiliga Tyska Torget mitt i Norrköping. Gratis bullar så länge lagret räcker och gott kaffe från närbelägna Elite Hotell.

Passa på att prova en ny typ av bilträff, sparke lite däck och snacka väsentligheter över en kopp kaffe. Om du inte har någon kopp kan du köpa vår officiella träffmugg – det finns fortfarande ett fåtal kvar av årets modell i grönt!

Tycker du ändå att det är för glest med bara en träff per dag kan du ju även ta en sväng till Olofsfors  på lördagen – där är det stor träff med Klassiker som samarbetspartner. Träffa Fredrik Nyblad, Johan Ålander och Lars Julle Olofsson! www.klassiker.nu/olofsfors2019

Välkomna!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.