Bild
Nästa artikel
Frukostklubben Norrköping på söndag!

Frukostklubben Norrköping på söndag!

OBS NY PLATS!

På söndag är det säsongspremiär för Frukostklubben Norrköping, ordnad i samarbete med Östgöta Saabklubb och Norrköpings Veteranbilsklubb. Men just denna söndag är platsen Gamla Torget – inte Tyska torget.

Idén med tidiga morgonträffar som inte stör resten av helgens alla aktiviteter har verkligen fått fäste! Den svenska motsvarigheten till amerikanska Cars & Coffee kallar vi Frukostklubben!

Östgöta Saabklubb och Norrköpings Veteranbilklubb anordnar säsongens  första Frukostklubben i Norrköping söndagen den 19 juni  kl 07.00-9.30. I samarbete med Elite Grand Hotel bjuds det på kaffe och det har förekommit att extra morgonpigga även får en nybakad kanelbulle!

Observera att just denna söndag har vi bytt plats från Tyska Torget till Gamla Torget mitt i Norrköping.

God morgon!

Kommentarer

#1
Uno Lööv Motala
2016-06-16 21:15

Uno jublar och minns med glädje den tiden då frugan och jag åkte på bilträffar. Men sedan tio år tillbaka är Avensisen vår enda bil. Fram tills nu! Vi fick nämligen köpa syrrans skapliga 745a billigt ty kamremmen på Toyotan inte ville mer. Volvon ska fixas till om det inte visar sig för dyrt så får vi se. Visserligen en Volvo men körde faktiskt en 740 som tjänstebil under 80-talet. Dock inga längre sträckor ty jag fick bara köra in hans bil när jag skulle tvätta den.

#2
Christian Carlsson
2016-06-18 18:39

Sablar - min Sunbeam 61:a står isär för akut topplockspackningsbyte men sadlar upp Rover 75:an (98) och skrittar över från Malmslätt till Gamla Torget i Peking tidigt imorgon bitti - inga E4 köer i arla söndagsgryningen förhoppningsvis.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.