Bild
Nästa artikel
Klassiker på Skokloster – vilken dag!

Klassiker på Skokloster – vilken dag!

Klassikers träffar

Klassikers stora höstträff den 22 september lockade nästan 1 100 klassiker från hela 1900-talet. Tack alla entusiaster som kom och gjorde dagen så trevlig!

Redan klockan 8.00 körde de första utställningsbilarna in på området och sedan kom de i en strid ström under hela dagen. Många hade hörsammat 80-talstemat och de två stora temaparkeringarna fylldes snabbt.

Marknaden – som hölls både utomhus och inomhus – var större än någonsin och den unika blandningen som vi ville få till av veteran och vintage blev sannerligen verklighet.

Concours de Charme lockade ekipage med många olika stilideal, från tidigt 1900-tal till 1980-talet. Vann gjorde familjen Carles med Audi 80 som bjöd på en härlig färgchock.

Allt flöt på fantastiskt bra – några långa köer rapporterades inte in och det fanns mat och toaletter till alla. Visst kunde det ha varit lite varmare och visst var den korta regnskuren på förmiddagen lika onödig som oväntad men för oss på Klassiker var det en ynnest att få träffa världens bästa läsare och se deras fantastiska fordon!

Här är några första bilder – fler kommer under den närmsta tiden och så förstås ett stort reportage i Klassiker 9/2019!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.