Bild
Nästa artikel
Morgonsamling
Morgonsamling
Morgonsamling
Morgonsamling
Morgonsamling
Morgonsamling
Morgonsamling
Morgonsamling

Morgonsamling

Träffreportage

Sommarens tredje Frukostklubb föregicks av en regntung natt med åskoväder. Men det stoppar inga riktiga entusiaster!

Vem går upp före klockan sex en lördagsmorgon för att åka på bilträff när det spöregnade och åskan gick när man gick och la sig? Ganska många visade det sig!
Årets tredje och sista Frukostklubb Bil&Bulle hölls lördagen den 16 augusti vid Hellasgården i Nacka utanför Stockholm. Strax före klockan sex kom en strid ström med bilar och vid sjutiden kunde vi räkna in knappt 70 bilar och ett par mopeder.

Frukostklubben Bil&Bulle arrangeras av Automobilhistoriska Klubben i samarbete med Klassiker. I maj hölls årets första träff på Djurgården i Stockholm och i juni var platsen Grisslinge Havsbad i Värmdö. Det speciella är tiden – klockan sex till åtta på morgonen.

Blandningen av bilar kunde knappast bli bredare i alla fall inom definitionen klassiker. Gemensamt för alla som kom är att vi gillar idén på en bilträff riktigt tidigt en helgmorgon – sen kan man göra vad man vill. Om man sedan väljer att åka på en till bilträff, spela golf, umgås med familjen eller att gå lägga sig igen – det finns det nog lika många deltagare som varianter på. Förutom att träffen hålls på en tid som oftast annars sovs bort så är en annan poäng att få åka på tomma storstadsgator för att ta sig till Frukostklubben. Resan är målet! Och frukosten är det viktigaste målet, eller hur var det?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.