Bild
Nästa artikel
Mysigt i morse!

Mysigt i morse!

Frukostklubben

Allt stämde när Frukostklubben samlades på Riddarholmen den 17 juni – fantastiskt väder, glada människor och givetvis vackra bilar!

Strax före klockan sex började de första morgonpigga rulla in på kullerstenarna på Birger Jarls Torg. Sedan följde en strid ström bilar som parkerades där det fanns plats.

En mullrande De Tomaso Pantera, en lyxig Mercedes-coupé, en nyrenoverad Alfa Romeo Giulietta, en krispig folkabuss och en A-Ford som räddats från skrotdöden redan 1957 blandades med ett ytterligare 90-tal bilar och en moped. Alla med roliga historier att berätta.

Frukostklubben fortsätter att vara precis så mysig och chosefri som intentionerna var från början. Alla är där för att det är mycket roligare att vara på bilträff än att sova!

Det var premiär för Klassikers nya Frukostklubbsmugg och morgonpigga tjejerna Hedda och Tuva skötte försäljningen klanderfritt.

För dig som missade denna morgon finns fler chanser under sommaren – i Norrköping redan söndagen den 18 juni! 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.