Bild
Nästa artikel
Vackraste vraket vinner verktygsvagn!

Vackraste vraket vinner verktygsvagn!

Stoxa 2015

Visa ditt renoveringsobjekt på Motorhistoriska Marknaden sista helgen i juli. Alla som ställer ut får en smart starthjälp värde 999 kronor och vinnaren föräras en verktygsvagn! Men det gäller att anmäla sig nu!

Årets stora evenemang Motorhistoriska Marknaden äger rum den 24–25 juli i Skepptuna norr om Stockholm. Köp och sälj roliga prylar, titta på fina bilar, besök klubbmontrar, lyssna på live-musik – och så ska du ställa ut ditt renoveringsobjekt!

Arrangörsklubben MHS ordnar tillsammans med Klassiker en specialutställning med lagårdsfynd och renoveringsobjekt i olika stadier av förfall och återuppbyggnad under parollen ”Visa ditt vrak!”.
 
– Det finns en oerhörd dragningskraft i renoveringsobjekt, säger Jan Tägt som är en av de drivande krafterna inom MHS. Både orörda och påbörjade – och nästan klara!
 
För att locka ut så många undangömda skatter som möjligt i ljuset lockar MHS med en pristävling där publiken utser sin favorit. Vinnaren får en komplett verktygsvagn fylld med verktyg från Verktygsboden. Bland de röstande i publiken lottas dessutom en likadan vagn ut!
 
– Förra året berättade flera av de som ställde ut om vilken kick det var att få visa upp sina objekt, säger Jan Tägt. De fick tips om delar, renoveringsteknik och blev allmänt peppade av att deras objekt väckte sådan uppmärksamhet.
 
Inte nog med att du har chans att vinna en verktygsvagn – alla som ställer ut sitt objekt får en portabel starthjälp från Verktygsboden som kan gjuta liv i nästan vilket vrak som helst. En kompakt strömkälla med superkrafter som ryms i handskfacket – värde 999 kronor!


Tävlingen hölls för första gången förra året och blev en succé. Ta chansen och var med i år!
 
Antalet platser är begränsat – anmäl dig via formuläret på MHS:s hemsida!

Motorhistoriska Marknaden
Vad? Veteranmarknad med utställning, underhållning och mycket annat.
Var? Stoxa-området i Skepptuna norr om Stockholm. Karta
När? Öppet för publiken fredag 24 juli kl 15-21 och lördag 25 juli kl 07-16.
Mer info: www.mhs.se

Kommentarer

#1
Bozze Lundgren
2015-07-01 10:12

Vackraste vraket står i skogen och kommer aldrig till Stoxa.

#2
Flak
2015-07-14 19:07

Vilket härligt evenemang och inriktning, ÄNTLIGEN får vraken en plats i finrummen...våran "spökmoppe" som var med på Ronneby ett år och gjorde succé visade vägen för vrakdiggarna=)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.