Bild
Nästa artikel
Smakstart i Sundby Gård

Smakstart i Sundby Gård

Volvoträff

Relativt nybildade Svenska Volvoklubben arrangerade den sjunde maj för första gången en träff i Sundby Gård i Huddinge söder om Stockholm. Det blev en välbesökt premiärträff.

Idylliska Sundby Gård i Huddinge var platsen för Svenska Volvoklubbens nya Stockholmsträff som hölls den sjunde maj 2017. Träffen var öppen för alla Volvoentusiaster och förutom bilutställning så visade Bilia upp nya Volvobilar och en mindre marknad fanns i ett hörn av utställningsområdet. 

– Redan när vi bildade klubben 2015 så var ett av våra mål att arrangera träffar på flera olika ställen i Sverige, däribland Stockholm säger ordföranden Jonas Fogelström. 

Bara två bilar från Volvos första decennier kom till träffen och tyngdpunkten låg på betydligt nyare bilar. Sannolikt var 200-serien den vanligaste modellen på träffen - men antalet modellversioner av 240/260 som fanns här samlat var mycket stort.

Arrangörerna räknade totalt in 130 bilar till den här första Volvoträffen i Sundby Gård.
Taggar: Träffar, Volvo

Kommentarer

#1
Mr Tectyl
2017-05-17 23:00

Kul att det lyckas, men det heter "på Sundby gård" när det gäller offentliga platser, evenemangslokaler och liknande.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.