Bild
Nästa artikel
Snart Saabmarknad i Norrköping!

Snart Saabmarknad i Norrköping!

världsrekord?

Arrangörerna kallar den lite kaxigt för den största Saabmarknaden i världen eftersom säljarna bara får ha med sig Saabdelar och annat som är förknippat med märket. Söndagen den 2 september är det dags igen, som vanligt på Kråkvilan i Norrköping.

Roger Forssén från Östgöta Saabklubb bjuder in alla Saabintresserade till marknaden:

"Söndagen den 2 september arrangerar Östgöta Saabklubb för åttonde gången sin årliga marknad på Kråkvilan i Norrköping. Där säljes allt från reservdelar till hela bilar från Saab 92 till Saab 9-5. Marknaden är endast för Saabrelaterade prylar.


Vi har även en finbilsparkering där vi ställer ut alla fina veteranbilar, även andra märken än Saab, så passa på att vädra din veteranbil!Vi brukar vara lite tuffa och säga att detta är världens största Saabmarknad, eftersom det bara säljes sådant som har med Saab att göra. Denna marknad startade redan i slutet på 80-talet i liten skala och har sedan vuxit år från år.
Vi har egen servering av kaffe, smörgås, korv, så ingen behöver gå hungrig.

För er som vill komma på lördagskvällen kan vi erbjuda camping för tält eller husvagn, tillgång till dusch och toalett finns.

Grillen startas upp på kvällen, ta med det du vill grilla och dricka.

Anmälningar och frågor till
Claes Martin Hoffsten tel 073-7739386
Håkan Larsson tel 070-8461402
Eller via klubbens mail: osksaabklubb@hotmail.com

Välkommen!" 
Taggar: Träffar, Saab

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.