Bild
Nästa artikel
Träffa Klassiker i Olofsfors!  

Träffa Klassiker i Olofsfors!  

TRÄFFTIPS

För femte året i rad arrangeras Motorträffen på Olofsfors Bruk i Nordmalings Kommun lördagen den 17 juni. Ifjol samlade träffen 250 klassiska fordon och i år är Klassiker på plats.

Den historiska bruksmiljön i Olofsfors mellan Umeå och Örnsköldsvik är en fantastisk inramning till bilträffen som ifjol samlade 250 klassiska fordon.

Alla klassiska fordon är välkomna till träffen och det finns också en särskild plats för yngre entusiastbilar. Under träffen hålls en marknad, tipspromenad och guidade turer runt bruksmiljön.

Träffen startar klockan 10 och pågår till kl 15. Det kostar inget att komma till träffen vare sig man ställer ut sin entusiastbil eller bara vill parkera.

Klassiker är med och arrangerar och bland annat är Fredrik Nyblad speaker under träffen. Vi kommer att ha med oss vår projektbil Saab 900 Turbo Cabriolet och även sälja tidningar.

Läs mer på www.facebook.com/olofsforsmotor
 
Taggar: Träffar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.