Bild
Nästa artikel
30 år i ur och skur!

30 år i ur och skur!

Grattis!

I år fyller Svensk Land Rover Klubb 30 år! Under sommaren firades det ordentligt med en välbesökt fem dagars sommarträff vid Gålö Havsbad.

Svensk Land Rover Klubb måste vara en av landets äldre klubbar. Till sommarens 30-årsjubileum kom cirka 170 deltagande ekipage från nio olika länder.

Årets sommarträff organiserades av Dave Reeves, tillsammans med många andra frivilliga i SLRK – huvudsakligen från distrikten Upplandrovers och Stockholm/Gotland. 

Under dagarna arrangerades en mängd aktiviteter, bland annat en skärgårdstur, bakluckeförsäljning och offroad-körning vid Ekeby Terrängcamp där man ordnat en trialbana i tio delar med varierande svårighetsgrader.

Tävlingen hade både klasser för bilar med bladfjädring och skruvfjädring. Den senare vanns överlägset av norrmannen Gaute Loftsgaard – en gammal räv i sammanhanget! 
 
Taggar: Träffreportage

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.