Bild
Nästa artikel
Bilsportmässan i Malmö

Bilsportmässan i Malmö

Träffreportage

Förra helgen var det motormässa i Malmö – en miniatyr av påskens Custom Motor Show om man så vill. Man hade plockat ett brett tvärsnitt ur motorhobbyn på en relativt liten yta. En trevlig mässa som känns behövlig i vinterrusket. Här kommer ett tvärsnitt av bilder!

Kommentarer

#1
Ove Ödmar
2017-12-11 20:07

Volvo 240 är inte en rallybil. Däremot en racingbil.

#2
Johan Thuresson
2017-12-12 22:49

Corvette 59:an... vilken bil! Så ultrasnygg att det nästan är lite kriminellt, det kan bara inte vara förenligt med svensk lagstiftning, jantelagen och den äktsvenska avundsjukan. Enligt väldigt lokala ryken jobbade "hem & skola föreningen" hårt på att förbjuda avbildande av just dessa fordon under 80 talet, de ansågs helt enkelt så vackra att de att gav ungdomar en skev bild av verkligheten. Men sedan kom videovåldsdebatten igång istället, och fokus flyttades till att snuten fick åka ut till låg & mellanstadieskolors föräldramöten och prata om "karatepinnar". Oh the memories...

#3
Andreas
2017-12-15 11:39

En trevlig utställning! Lite mindre än vad jag hade tänkt, så orkade inte stanna kvar tillräckligt länge för att höra när de drog igång PV´n med stridsvagnsmotorn eller den våldsamt trimmade Saab-tvåtaktaren.
Vill bara tillägga att Impala ´64:an i bildspelet är en ´63.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.