Bild
Nästa artikel
Italienska dagen till Wenngarn!

Italienska dagen till Wenngarn!

1 maj

På söndag är det den 1 maj – de italienska fordonens dag! Som traditionen bjuder samlas bilar, motorcyklar och mopeder i mängder denna röda dag. I Skåne är det Krapperups slott som gäller men i Mellansverige har man flyttat från Skokloster till Wenngarns Slott i Sigtuna.

Traditionsenligt träffas dyrkare av italienska fordon den 1 maj, både i Skåne och i Mälardalen. I söder är det som vanligt Krapperups Slott som gäller, men i Mellansverige flyttar man i år från Skoklosters Slott till Wenngarns Slott i Sigtuna norr om Stockholm.

Till Italienska Dagen kommer mängder av italienare som Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Ferrari, Lamborghini, Ducati, Moto-Guzzi och många fler.  Kortegekörning anordnas från olika platser i landet.

På Wenngarn ordnas samtidigt trädgårdsdagar och det finns gott om möjligheter att äta god mat. www.wenngarn.se

Mer info på www.alfaromeo.org
Taggar: Träffreportage

Kommentarer

#1
Björn
2016-04-26 16:24

Vilket år är Sprint Speciale från?

#2
Steffan
2016-05-03 13:18

Angående bildspelet från Wenngarn i sept, hur kunde ni missa Fiat Argentan - klart ovanligare än både Alfa 90 och Croma Turbo ;)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.