Bild
Nästa artikel

Franska tårtor i Taxinge

FFFF

Uppslutningen var god på den revitaliserade träffen för franska fordon på Taxinge Slott. Förutom slottets famösa kakbuffé kunde besökarna njuta av bakelser från bland annat Citroën, Peugeot, Simca, Renault och Panhard.

Träffar över märkes- och klubbgränserna är alltid roliga, man vet aldrig vad som dyker upp.

På årets Fest För Franska Fordon den 10 maj, den andra sedan klubbarna för franska bilar återupplivade evenemanget förra året, fanns det mycket spännande att titta på och många trevliga entusiaster att prata med.

Träffen är av det spontana slaget, ingen föranmälan krävs och man kommer och åker när man känner för det.

Trots ihärdigt regnande kvällen och natten före var det många som surrade, gled, gasade eller gungade in och parkerade i slottsträdgården på lördagsförmiddagen för att sedan spendera några trivsamma timmar i fransk anda.
Taggar: Träffreportage

Kommentarer

#1
ingmar Ögren
2009-07-02 16:32

Beröm, Beröm, för att Panhard får komma med - dessutom med den hembyggda sportbilen i senaste Klassiker.

Den artikeln gillade jag och skulle vilja scanna in på klubbens hemsida och ev även i medlemsbladet - efter det att nästa Klassiker kommit.

Tillåtet?

Fredriks reportage från min Panhard är redan på hemsidan. För den gäller för övrigt att den är besiktigad och godkänd samt rullar, men inte bra nog - skall närmast till en expert i Uppsala för att försöka fixa till de sista justeringarna.

Hadebra/Ingmar

PS: Vart tog Panhard vägen i den fina almanackan? Tigre, PL17, Z1, X86 m. fl.

PPS: Senaste Panhardläsning nu i pdf-format på hemsidan.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.