Bild
Nästa artikel

Boten mot alla kriser!

BMW E30

Oljekris, finanskris – och medelålderskris! BMW fixade dem alla. I Klassikers nya samlarutgåva om BMW rattar vi den tuffaste av dem alla. En 325 iX Touring!

Äntligen en BMW E30 Touring som överlevt. Som vi letat! Finns det något finare sätt att ta sig mellan Åre och Stockholm än i en fyrhjulsdriven BMW 325 iX?

Möjligen var inte BMW:s första riktiga touring värst funktionell men stiligare än det mesta och dörröppnare till en ny köpstark målgrupp.

I Klassikers samlarutgåva om BMW smakar vi på en trendkaramell som åldrats med värdighet!

Kommentarer

#1
Kent Johansson
2017-11-28 11:24

Tyvärr har rosten och gasglada 18-åringar tagit de flesta 325ix ur trafik..

#2
Per Berner
2017-11-28 13:14

Hade en 325i M då det begav sig, fantastiskt trevlig bil. Och så lagom stor. Total (om än tung) styrkänsla utan servo, underbar motor & låda, precis lagom tufft fjädrad, extra lättsladdad med diffbroms... Men idag skulle jag hellre välja en 320i med standardchassi och servo – tvåliterssexan är så härligt silkeslen i gången. Delfingrå 87:a, tack – innan den fick baklysen från Opel Ascona.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.