Bild
Nästa artikel

En Golf som är von oben!

Video

Volkswagen Golf Country är inte bara hög och har en tuff yta. Det är en fyrhjulsdriven version av Golf generation två. Ola Varg ställde ut sin ovanliga Golf på Samlarbil 2017.

Kommentarer

#1
Arne B
2017-04-04 10:00

Kul att se en sånn igjen! Jeg husker det var to sånne i Lillehammer-området (Norge) på 90-tallet. En grønn og en mørk blå.
Den grønne tror jeg ble brukt av ett avis-bud eller postmann, og rullade godt inn på 2000-tallet. Undres på hvor den ble av?
Jeg tror de kostet ca det doble av en vanlig Golf. En annen udda VW som fanns her var en ca 1987 Passat stationsvagn med Syncro og fem sylinders motor. Den ble sagt å være byens dyreste bil! Ryktene ville ha det til at den kostet over 400 000,,- norske kroner...... Sånn der i '87.....

#2
Peter Johannesson
2017-04-05 20:08

Och inte nog med Olas terränggolf.Det finns en till i Karlskoga!Jag har en kund som har en.Jag försökte fixa avgassystem till den.Det slutade med Bosal från Belgien.Men inte passade det heller som skräddarsytt....Det blev lite smide av hans mekaniker.Jag tror att han som äger den har någon udda Steyr också.

#3
Trond Dahl
2017-12-15 00:48

Jeg har også en Golf Country. Jeg har vært på Gotland, i Danmark, på Færøyene og på Island med min bil. Skulle gjærne hatt en svensk/norsk Golf Country Club! Noen som vil være med?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.