Bild
Nästa artikel

Fordonsantropolog, vad är det?

Sommarprojektet del 17

Julle och Kåre får oväntat besök mitt i arbetet med Plan 53 - vår Chevrolet som ska renoveras på 71 dagar. En fordonsantropolog kommer och vill ta prover, finns det verkligen sådana?

Kommentarer

#1
Anders Wallfält
2017-08-19 14:45

Den Kaisern har jag sett några gånger i Stockholm men då hade den inte så mycket till inredning .
Kul att se den här igen !

#2
Thomas Bengtsson
2017-08-22 00:38

Kul att se Magnus igen. Minns första gången jag träffade honom på marknaden i Östersund våren 1990 då jag hade varit och skrotat en Vauxhall Victor -58 i Bispgården för att få reservdelar till min -57 och hade lagt motorhuven över skrotlasset för att ha något att spänna fast alla lösa delar med (huven i sig var i så dåligt skick att jag inte hade brytt mig om att ta hand om den ifall jag inte hade sett ett tillfälligt användningsområde för den). Arrangörerna trodde att jag kom för att sälja så dom vinkade in mej på Marknadsområdet och då kommer Magnus och är helt lyrisk över att de 2 Kromlisterna var oskadda (hade själv inte reflekterat över detta eftersom de jag hade var i bra skick), snabbt blev det en överenskommelse om att efter marknaden åka ut på Frösön och göra lite bytesaffärer med Vauxhall-delar.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.