Bild
Nästa artikel

Återvinningsteknik med Daf

reklam

I högerspalten pågår just nu en omröstning om gamla bilbroschyrer

Det verkar vara ett populärt samlarobjekt bland våra läsare av röstutfallet hittills att döma, men känns det ibland inte som om det saknas något? Det där lilla extra i samlingen? Känns den inte ganska okomplett utan specialbroschyren över sopbilar från Daf?

Taggar: Bildspel, Hem

Kommentarer

#1
S.Martin
2013-06-01 16:34

På tal om Broschyrer så saknar jag den obligatoriaska broschyren som följde med varje nummer av klassiker :( När ska de komma tillbaka? Det var en trevlig läsning när huvudtidningen var slut läst..

Snälla klassiker teamet!

#2
Niklas Augustsson
2013-06-02 07:33

Jag håller med S.Martin. Kan dock förstå att det kan vara kostsamt och allmänt "bökigt" att administrera. Funderar även på var Modellhyllan tagit vägen?
Klassiker behåller dock greppet som Sveriges bästa biltidning enl. mig. Hade varit roligt med lite jämförelser av bilmodeller från samma år, t ex Volvo 760 Turbo mot Saab 900 turbo och Bmw 528i. Eller varför inte Skoda 120 mot Vaz 1500, eller Taunus mot Ascona, eller...., ja ni förstår vad jag menar.
Trevlig söndag på er alla!

#3
Jonathan Alm
2013-06-06 10:43

Har en hel del bilbroschyrer, säkert närmare 6-7000 st. Började aktivt samla broschyrer runt år 1987, på senare tid har jag börjat skaffa broschyrer från 1970-talet, är dom bilarna jag gillar mest. Broschyrerna tar ju 'ganska' mkt plats så frugan är väl inte direkt glad över min hobby men alla kan ju inte samla på frimärken.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.