Nästa artikel
Så funkar Premium – och så enkelt blir du medlem
Premium

Så funkar Premium – och så enkelt blir du medlem

Publicerad 17 oktober 2022 (uppdaterad 23 juni 2023)
Klassiker har en Premium-tjänst för dig som vill läsa alla artiklar digitalt. Det är enkelt att komma igång – här är alla fördelar för dig som medlem.

Fler och fler läsare upptäcker fördelarna med att gå med i Klassiker Premium. Vårt digitala medlemskap lockar fler läsare varje dag – det är en viktig del i vår strategi att växla upp digitalt.

Som Premiummedlem blir du en viktig del för att vi ska kunna fortsätta göra reportage om 1900-talets roligaste bilar. 

I arkivet finns över 450 artiklar och vi fyller på med nya reportage och guider varje vecka.

Vid sidan av reportagen finns unika köpguider som underlättar köpet och smarta fixarguider som du kan spara många tusenlappar på att följa.

Är du redan prenumerant på Klassiker ingår Premium-tjänsten. Kom igång här!

Bli Premiummedlem redan idag – klicka här!

4 steg: Så enkelt kommer du igång

1. Börja med gå in på den här sidan och välja ditt erbjudande.

2. Fyll i dina uppgifter och bekräfta koden du fått till din mobiltelefon. Detta gör vi för din trygghet, för att säkerställa att du är du.

3. När du fyllt i dina betalningsuppgifter får du ett användarkonto för att kunna logga in och läsa.

4. Logga in med dina nya uppgifter och ta del av artiklarna!

Om du redan är tidningsprenumerant ingår allt Premiummaterial. Läs här hur du ska göra för att komma igång och låsa upp de digitala Premiumartiklarna.

 

Våra tre olika alternativ
  • Premium är ett digitalt medlemskap för att kunna läsa alla artiklar på sajten. Dessutom får du tillgång till alla nya tidningar i digitalt format och dessutom möjlighet att läsa allt i vårt arkiv sedan tidningen startades. En tjänst för dig som helst läser artiklar på mobil eller dator.
  • Premium Plus är ett medlemskap som dels ger dig tillgång till alla artiklar och E-tidningar men dessutom får du alla nya ordinarie utgåvor hem i brevlådan i takt med att de ges ut. Du betalar löpande per månad. Passar dig som vill ha möjlighet att avsluta när du vill. 
  • Premium Komplett är vår "vanliga" prenumeration där du betalar ett engångsbelopp och förutom tillgång till allt digitalt dessutom får det antal tidningar som anges i erbjudandet. Detta är generellt det mest ekonomiska valet för dig som kund.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.