Nästa artikel
Så här läser du Klassiker digitalt
Digital tidning

Så här läser du Klassiker digitalt

Publicerad 28 februari 2017 (uppdaterad 26 november 2023)
Läs Klassiker som e-tidning direkt i mobilen, på din läsplatta eller på din dator. Som prenumerant har du digital tillgång till alla tidigare utgåvor – från 2004 och framåt! Läs allt om hur du läser Klassiker digitalt här.

Det enda som behövs för att kunna läsa Klassiker digitalt är ett konto dit du kopplar din prenumeration. För att skapa ett konto behövs en e-postadress och du väljer själv lösenord för att logga in på kontot. Vi har hela arkivet öppet för dig som prenumererar!

Se nedan för de olika alternativen; dator, mobil och surfplatta.

Läsa Klassiker på din dator eller mobil som prenumerant: 

1. Gå in på www.klassiker.nu/fri
2. Klicka på valfritt omslag för att logga in.
3. Om du inte har skapat något konto väljer du "Jag vill registrera en ny användare" under knappen för logga in. 
4. Skapa konto och verifiera därefter din prenumeration. 
5. Nu har du tillgång till Klassiker på datorn, mobilen eller surfplattan. Du använder samma inloggning hela tiden och för alla OK-Förlagets titlar (Vi Bilägare, Husbil & Husvagn samt Moped – förutsatt att du har en giltig prenumeration på respektive tidning).

OBS. Efter att du loggat in kommer du tillbaka till vyn för att välja tidning igen. Du behöver då klicka på den tidning du valt igen. 

Första gången krävs att du registrerar ett konto dit du kopplar din prenumeration.

Vill du läsa om just din favoritbil kan du dessutom söka bland alla våra tidningar i sökrutan. Genom din prenumeration har du tillgång till alla tidningar vi gjort sedan starten 2004 – över 150 stycken finns att bläddra i. 

Support:
Mejla vår support på adressen support@paperton.com om du behöver hjälp, vill du ha hjälp att aktivera din prenumeration anger du prenumerationsnummer, postnummer och mailadress.
 
Vanliga frågor:
Fråga: Har ni inte en app också? 
Svar: Nej, vi har slutat med uppdateringen av våra enskilda appar. Det betyder att om du redan har en app nedladdad så fungerar den fortsatt, men inga uppdateringar kommer att ske för nya operativsystem eller liknande. Istället hänvisar vi till webbinloggningen enligt ovan.

Fråga: Jag har ett konto på Klassikers hemsida. Kan jag använda det kontot för att läsa tidningar och tester digitalt?
Svar: Nej, för att få tillgång till Klassiker digitalt behövs ett särskilt konto, då det är en av våra samarbetspartners som hjälper oss med den digitala läsningen. Följ instruktionerna ovan för att skapa kontot.

Fråga: När jag skapar mitt konto får jag ett felmeddelande. Varför?
Svar: Det kan bero på att prenumerationsnumret eller postnumret inte är korrekt ifyllda. Det kan också bero på att prenumerationen är nytecknad och ännu inte registrerad i vårt system. Om du skapat ett konto tidigare kan också prenumerationsnumret och postnumret vara låsta till det kontot. Ännu en anledning kan vara att du redan har ett konto kopplat till din mailadress.

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.