Bild
Nästa artikel
Köp en Biagini Passo – NU

Köp en Biagini Passo – NU

Blockharen

Känt dig lite instängd i din VW Golf Country eller tyckt att Golf Cabrioleten har för dålig framkomlighet? Då kan Biagini Passo var lösningen!

Blockharen har varit ute på spaningsarbete. Låt oss citera annonsen:

”Detta är en väldigt unik bil, föregångare till dagens stadsjeepar men som ändå går att köra med i skogen (offroad), som är byggd i Italien av Acm Biagini (en liten karosserifirma). De byggde 850st bilar mellan 1990-1993 tillverkningen upphörde p.g.a ekonomiska problem.
Den har en helt egenkonstruerad självbärande ram med fjäderbenstorn för att standardkompnenter från VW Golf Syncro (4-hjulsdriven) ska kunna gå att använda. Motor 98hk med kat. och hela drivlinan 5-växlad är identisk med Golf Country.
Ovan på det har man satt en Golf Mk1 cabrioletkaross med av Biagini egendesignade framskärmar, huv och hela fronten (framlamporna är samma som Fiat Panda), bakdelen är också unik (baklamporna kommer från Opel) med taket öppningsbart ända upp och bakluckan går att fälla ner som på en pickup.
Sätena fram är originalmonterade Recarostolar och baksätet är fällbart och delbart. Bilen har elfönsterhissar, servostyrning med ratt från Nardi (också originalmonterad).”
 
35 000 kronor är begärt för bilen som enligt annonsen gått 12 000 mil och är i bra skick. Den är dock inte besiktigad sedan 2006. Men tillräckligt udda är den ju.
Taggar: Blockharen, Hem

Kommentarer

#1
Reidar Rehnström
2010-10-13 19:49

Skönt sjuk bil!

#2
göran sjöström
2011-01-11 13:51

Nybes idag i nya hemstaden!
Väntar lite med att cabba ner....

#3
Carl Legelius
2011-01-11 15:05

Grattis!
Inkom gärna med fler rapporter!
Carl, Klassiker

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.