Bild
Nästa artikel

Van-o-rama på Blocket

BLOCKHAREN

Stor och törstig betyder ofta billig i inköp! Blockharen har observerat den stora mängd amerikanska vans som slumpas ut på Blocket. Priserna börjar på 1500 kronor och snittpriset verkar ligga runt 20 000 kronor för besiktigade exemplar.

Det fanns en tid när amerikanska vans hade den roll som SUV:ar har idag. Lite av bilvärldens värstingar illa sedda av en del och drömmen för många andra - inte minst för småföretagare som kunde äga dem skattemässigt förmånligt.

Hård användning och rost har minskat antalet vans betydligt. De som finns kvar står inte högt i värde, med andra ord är det köpläge.

På Blocket hittade vi 81 stycken vans, de flesta Chevrolet, färre Dodge och någon enstaka Ford Econoline.

Givetvis är det kul om 1980-talsvans bevaras i originalskick, men är det inte dags för ny van-våg med riktigt lurviga inredningar och enorma motivmålningar?!

I andra ändan av pris-skalan hittar vi en Chevrolet som redan renoverats. En ägare vill ha 98 000 kronor för en -88:a som hellackats, fått automatlådan renoverad, nya däck och inredningen uppfräschad. Kul!

Taggar: Blockharen, Bildspel,
Van-o-rama på Blocket
Van-o-rama på Blocket

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.