Nästa artikel
Fiat 126 Berlina
Fiat 126 Berlina

Fiat 126 Berlina

Publicerad 21 februari 2010 (uppdaterad 13 december 2013)
Vill visa er min bil som jag tror är en riktig klassiker som mer eller mindre dött ut på grund av rosten som ätit upp dem!

Hejsan! Är stolt ägare till en riktigt fin fiat 126 berlina av 1976 års modell. Vill gärna visa er o alla läsare denna minst sagt lilla bil.

Jag köpte den våren -09 efter att den varit avställd och obesiktigad under 14 år. den hade någon gång under de åren renoverats ordentligt o fått en ny lack i gul från Saab. När bilen kom i min ägo vart de stor städning och tvättning.

Sedan iväg till bilprovningen utan att röra något i bromsväg eller annat mekaniskt. Hade turen med bilen och fick endast en 2:a på anliggande broms vänster bak. Men man kan ju inte räkna med o klara sig helt utan anmärkning efter att den stått så länge och man ej skruvat innan besiktning, de som hunnits med sen bilen skaffades är att de sytts en enklare överdragsklädsel till inredningen.bilen står nu under vintern inställd för att skonas från snö och is.

Under våren skall den putsas o plockas fram från sin vila. Besiktning undslipper den detta år då den är besiktigad ytterligare ett år.

Hälsningar Niklas Högberg

Relaterade bildspel

Fiat 126 Berlina

Fiat 126 Berlina

Årsmodell 1976

Ägd sedan 090506

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.