Bild
Nästa artikel

Hur jag blev Anglikan!

Humber Imperial

Hur gör man om man plötsligt blir ägare till 5-6 engelska bilar?

Tänkte berätta om min omvändelse från amerikanska till anglikanska bilar!

Det började med att min styvfar var bekant med en kille som har en hel lada med engelska bilar i varierande skick dock ingen körbar utan han verkade köpa det mesta i ovanliga engelska bilar han kom över och hade väl tänkt göra i ordning dem vart efter men så blev det nu inte då han gick bort i våras.

Så på så sätt kom jag att bli ägare till, inte alla men väl 5-6 stycken av dem genom att min styvfar kände honom. Så nu står jag där och vet inte i vilken ände jag ska börja!

Men det är ju ett delikat problem tycker jag i alla fall! Ni kanske undrar vad för bilar det är? Ok här är de! Austin A55 -58, Wolseley 4/44 _54, Ford Consul -51, Humber Imperial -53, Leyland Princess -76 och så en Allegro -77! PS började med att få igång motorn på Wolseleyn.

Humber Imperial

Humber Imperial

Årsmodell 1953

Ägd sedan 1 månad

Kommentarer

#1
Staffan
2010-07-14 11:46

Underbart, jag älskar de gamla engelska bilarna! Har själv en Austin A35 som blivit stående pga dålig ekonomi men skam den som ger sig. Har även ett par tyska Ford men oj vad jag skulle vilja ha en Anglia, en Wolseley eller Riley etc...

Lycka till med bilarna!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.