Nästa artikel
Knappt en klassiker men väl fin
Volkswagen Polo

Knappt en klassiker men väl fin

Publicerad 1 maj 2010 (uppdaterad 13 december 2013)
Det är väl inte en klassiker direkt men blev ombedd av en vän att lägga upp den här. Ovanliga i fint skick är de iallafall så lite rolig är den.

Vet inte riktigt varför jag fastnat för den här generationen av Polo, de andra intresserar mig inte speciellt mycket, skulle i så fall vara första generationen som även finns i Audi 50 utförande.

Egentligen brinner jag lite mer för gamla SAAB:ar men Polo 86c är rätt roliga de med.

Egentligen fanns det ingen plan på att skaffa en Polo till men efter att hittat den efter lite strö surfning på Blocket så bestämdes det ganska snart. Med endast 4700 mil på mätaren skulle det bli intressant att ta en titt och se hur fin den egentligen var.

Har jag rätt för mig nu så har det bara funnit 2 tidigare brukande ägare på den. Den första var en äldre dam som köpte den för att köra till matbutiken. Sedan tog en släkting till henne över den sommaren 2009 tror jag. Han valde dock att sälja vidare den ganska snabbt då han hade barn och behövde en större bil. Här kom vi in i bilden och tog över. Det har blivit en motortvätt och lite putsning mer kommer när jag får lite mer tid.

Relaterade bildspel

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

Årsmodell 1994

Ägd sedan 19 mar 2010

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.