Bild
Nästa artikel
Årets Klassiker-kandidat 5: Cadillac

Årets Klassiker-kandidat 5: Cadillac

Årets klassiker

Det är dags att rösta fram Årets Klassiker! Vi presenterar de tolv kandidaterna i vår fina väggkalender som följer med nummer 1/2013 – och här på webben!

Femtiotalet drog sin sista suck 1964. Åtminstone i Cadillacs modellprogram. Det var det sista året då bilarna hade regelrätta fenor. Sista året för dubbla strålkastare på bredden. Sista året då vindrutan fortfarande kunde kallas panoramaruta – även om den panorerade betydligt mindre än tio år tidigare. Vägmätarställningens milestal ska översättas till ungefär 4 300 svenska mil. Under 40 år bodde vagnen i Texas. De sista tio åren har den tillbringat i Minnesota. Nu finns den här. Interiören är en ocean av svårrenoverat gjutzinkskrom – utan behov av renovering. Den vinylklädda plåten är oomklädd. Den ungefär rosa soffgruppen är knappstoppad och har alla sina knappar i behåll – värdig farmor och farfars vardagsrum. Vi reste med Cadillacen i nummer 5/2012.

LÄS HELA ARTIKELN GENOM ATT KLICKA PÅ LÄNKEN TILL HÖGER!

Hur röstningen går till kan du läsa i Klassiker 1/2013. Alla som är med och röstar har chans att vinna en svets eller något annat fint pris från Klassiker! Senast den 2/2 2013 vill vi ha din röst!

 

Bland alla som röstar lottar vi ut en rad fina priser!

 

Första pris: Ett smidigt svetsaggregat!

Visst vill du ha en liten smidig migsvets i kompakt design som bara väger 14 kg! Läs mer på www.verktygsboden.se artikelnummer 89300. Värde 4 995 kronor.

2-4 Pris: Årsprenumeration Klassiker Moped!

Vinn ett helt år med Klassikers nya specialtidning om mopeder, skotrar och cyklar! Värde 361 kronor.

5-20 Pris Klassikers coola keps!

Svart med broderad Klassikerlogga.

Årets Klassiker-kandidat 5: Cadillac

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.