Nästa artikel
Årets Klassiker-kandidat 5: Cadillac
Årets klassiker

Årets Klassiker-kandidat 5: Cadillac

Publicerad 29 december 2012 (uppdaterad 29 december 2012)
Det är dags att rösta fram Årets Klassiker! Vi presenterar de tolv kandidaterna i vår fina väggkalender som följer med nummer 1/2013 – och här på webben!

Femtiotalet drog sin sista suck 1964. Åtminstone i Cadillacs modellprogram. Det var det sista året då bilarna hade regelrätta fenor. Sista året för dubbla strålkastare på bredden. Sista året då vindrutan fortfarande kunde kallas panoramaruta – även om den panorerade betydligt mindre än tio år tidigare. Vägmätarställningens milestal ska översättas till ungefär 4 300 svenska mil. Under 40 år bodde vagnen i Texas. De sista tio åren har den tillbringat i Minnesota. Nu finns den här. Interiören är en ocean av svårrenoverat gjutzinkskrom – utan behov av renovering. Den vinylklädda plåten är oomklädd. Den ungefär rosa soffgruppen är knappstoppad och har alla sina knappar i behåll – värdig farmor och farfars vardagsrum. Vi reste med Cadillacen i nummer 5/2012.

LÄS HELA ARTIKELN GENOM ATT KLICKA PÅ LÄNKEN TILL HÖGER!

Hur röstningen går till kan du läsa i Klassiker 1/2013. Alla som är med och röstar har chans att vinna en svets eller något annat fint pris från Klassiker! Senast den 2/2 2013 vill vi ha din röst!

 

Bland alla som röstar lottar vi ut en rad fina priser!

 

Första pris: Ett smidigt svetsaggregat!

Visst vill du ha en liten smidig migsvets i kompakt design som bara väger 14 kg! Läs mer på www.verktygsboden.se artikelnummer 89300. Värde 4 995 kronor.

2-4 Pris: Årsprenumeration Klassiker Moped!

Vinn ett helt år med Klassikers nya specialtidning om mopeder, skotrar och cyklar! Värde 361 kronor.

5-20 Pris Klassikers coola keps!

Svart med broderad Klassikerlogga.

Relaterade dokument

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.