Bild
Nästa artikel

Blåljus i Boston

P-märkt Tellus

Ännu ett resebrev från Kjell Svensson denna gången från Boston. Visst är det något speciellt med de ärkekonservativa amerikanska brandbilarna?

Boston, där kunde jag inte låta bli att försöka fånga så många utryckningsfordon som möjligt, för nu när USA blivit väldigt likt Europa när det gäller bilflora så är det snarare samhällsnyttofordonen som sticker ut!

Hur snygga är inte de amerikanska brandbilarna när de är totalt nedtyngda av kromdetaljer? Hur humoristiskt är det inte att se de amerikanska MC-poliserna med sina tunna jackor och ridbyxor på sina HD? En annan sak med det Amerikanska polisväsendet är MÄNGDEN poliser som finns överallt. Inom 10 minuter efter en mindre trafikolycka fanns det säkert 10 polis-MC på plats och vid varenda vägbygge stod minst en uniformerad polis och vaktade hålet.

Måste också citera polisman Andrew Ford i hamnen i Situate strax utanför Boston när han kommenterade fiskarna som var hans uppgift att hålla koll på: Med en tydlig pekning rakt på de omtalade personerna sa han "His a good guy, his a bad guy". Blicken från the "bad guys" var inte nådig kan jag intyga!

Tack för en fantastisk tidskrift som bara blir bättre och bättre

 

/Kjell Svensson
 

Taggar: P-märkt, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.