Bild
Nästa artikel
Brittsommar

Brittsommar

P-märkt

Jag tar alltid med mig kameran när jag åker och handlar för parkeringen i Landvetter brukar ganska ofta innehålla några pärlor, tema brittiskt denna gång

Den lilla blåa Austin A35:an är en ganska vanlig syn här sommartid, den bor annars i Hindås tillsammns med ett par MG:s. Triumph Spitfiren är också den en vanlig syn på denna parkering, sommar som vinter. Ägaren har den ganska ovanliga hardtopen till bilen som gör den något lite drägligare att köra med vintertid. Cortinan däremot är okänd, har inte synts på några träffar eller liknande i närheten heller, det är en fin Cortina De Luxe från 1966.
Taggar: P-märkt, Hem

Kommentarer

#1
Anna Edwardsson
2011-10-18 20:05

Hej jag och pappa var nere och köpte mat och vi åkte e-type roligt att den finns på hemsidan !!!!

#2
Cortina
2011-10-21 23:13

Och här ger Cortina ägaren sig till känna. Kul att du noterade den. Jag tog ut den i somras efter 11 års vila. Har ägt bilen i 19 år och bland annat varit till England på Cortina träff med den, då besökte vi Ford fabriken i Dagenham där bilen en gång tillverkades.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.