Bild
Nästa artikel
P-märkt från skrivbordet

P-märkt från skrivbordet

P-MÄRKT

Ibland slår lättjan till. Då kan det vara skönt att sköta ”carspotting” via nätet, på hitta.se kanske. Det har Hasse Stadig gjort.

Nu ska vi inte påstå att Hasse Stadig är lat. Han har faktiskt haft den stora omtanken att mejla oss om det fynd han gjort. Så här skriver han:

”Hej!

Kika in på denna plats via hitta.se. Om inte länken fungerar så kan ni söka på Tengdahlsgatan 17 som jag gjorde när jag skulle kika på en fastighet som var med på Bostadsförmedlingen.

När jag roterade runt "kameran" på platsen så hittade jag en... CLIFFHANGER

Nja, ingen unik bil, men kul att se den tyckte jag. Kanske är det grävmaskinistens? Det har man ju hört talas om, det där med dieselmotor. ;-)

Är det gamla regskyltar på den, det är lite blurrigt när man zoomar in?

Trevlig sommar önskar Hasse”

Ja, nog är det suddigt allt, skyltarna går verkligen inte att se. Men det är icke desto mindre än fin Peugeot 504 som tagit sig en galen parkering i äkta fransk stil. Nu är den stora frågan, är det gula strålkastare som tänds när bilen startar? Ska det vara franskt så ska det. 

Taggar: P-märkt, Hem

Kommentarer

#1
Grebo
2011-08-24 20:20

Det var bekävm bilspotting

#2
OlleH
2011-09-01 13:27

suck, en 504, min drömbil...

#3
EddieÖ
2013-03-20 19:16

Registreringsnummer ANC 650.

#4
Ägaren, (som inte längre parkerar i Södergaraget.)
2016-08-08 16:32

Registreringsnumret är ett av skälen till att Afrikas drottning än idag rullar. Det blir många blickar och igenkännande leenden från Afrikaner i exil utåt Spångatrakterna. I köpet ingick oavsiktligt en wobbler, ett flöte, en slips, tre bläckpennor samt 3: 75 i ostämplade frimärken.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.