Nästa artikel
Avsnitt 39: Hur visa att du är entusiast på vintern?
Podcast

Avsnitt 39: Hur visa att du är entusiast på vintern?

Publicerad 16 november 2020
Vilken bil ska du köra under vintern för att visa att du är en bilentusiast? Carl Legelius, Claes Johansson och Joakim Bergqvist radar upp sina favoriter. Dessutom blir det Citroën 2CV, MGA Twin Cam och en rad mindre underhållande Mantavitsar.

I veckans avsnitt av Studio Klassiker erkänner programledarna att de ”syndat” genom att köra en ny elbil. Men inte vilken som helst, utan härliga småbilen Honda e med underbar uppsyn och roliga köregenskaper.

– Den är jättekul, blir domen.

Carl Legelius har åkt på hösttur i sin Citroën 2CV – tur att han inte sålde den! – och skryter om att den är snabbast i bilvärlden upp till ungefär 8 km/tim. Sedan avtar dramatiken avsevärt.

Redaktionen ger också sina bästa bilråd för den som vill åka rolig och ovanlig entusiastbil på vintern. Bland de (mer eller mindre tveksamma) råden hittar vi en Saabilac – förlåt, Cadisaab – och en familjebil med 3+3-layout.

Medverkande är Joakim Bergqvist, Carl Legelius och Claes Johansson.

Du kan lyssna i spelaren direkt på hemsidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på de tre punkterna till höger om spelaren och välj "Ladda ned").

Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill.

Du kan även prenumerera på Klassikers podcast via Apple, Spotify, Podcaster eller valfri annan podapp – sök på Studio Klassiker!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.