Bild
Nästa artikel
Färgfunderingar i Studio Klassiker

Färgfunderingar i Studio Klassiker

PODCAST

Vilken är den vackraste lanseringskulören? Vilka märken hade färgerna Top Banana, Alabastergul och Norfolk Mustard? Och hur många lackstift behöver man egentligen ha till en Volkswagen Harlequin? Detta och flera andra otänkbara frågor reds ut i ett extra färgsprakande avsnitt av Studio Klassiker!

Så lyssnar du:

Tryck på play 
och lyssna på Klassikers podcast Studio Klassiker. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Carl Legelius, Claes Johansson, Fredrik Nyblad och Joakim Bergqvist.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som").

Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Klassikers podcast via Spotify, Podcaster eller valfri annan podapp – sök på Studio Klassiker!
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
Hans Ljusterdal
2020-03-13 21:22

Färger och klädslar, vilket underbart roligt avsnitt dock förvånade det mig att Claes inte nämnde Saabs Ermenegildo Zegna-klädslar apropå kostymkänsla.

#2
Martin
2020-03-13 21:22

Inte ett ord om Toyota Corona. Skönt tycker jag.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.