Nästa artikel
Övergiven Bertonecoupé, biljakt på Östermalm & Vältklasse
PODCAST

Övergiven Bertonecoupé, biljakt på Östermalm & Vältklasse

Publicerad 5 juli 2021
Joakim Bergqvist beger sig till Gotland för att leta reda på Susanne Alfvengrens övergivna osthyvel och han hittar en svårt bedagad Alfa Romeo 1300 GT Junior. Under tiden slår Carl Legelius till på en Mercedes A 140 som bara gått 1 804 mil men servats tolv gånger! Till sist gör Fredrik Nyblad allt för att inte köpa ytterligare en Volvo.

I senaste avsnittet av Studio Klassiker avslöjar redaktionen inte mindre än två nya bilköp – men av klassiska bilar, förstås. En är lite nyare än den andra.

Joakim Bergqvist har fotograferat bil på fashionabla Strandvägen på Östermalm i Stockholm. Mitt under fotosessionen fick han och fotografen Simon Hamelius syn på en exklusiv Jaguar – och rejsade efter för att prata med ägaren.

– Han blev livrädd, låste dörrarna och gjorde en rivstart. Vi lyckades aldrig komma ikapp, säger han.

Så lyssnar du!

Lyssna på Studio Klassiker

Medverkande är Joakim Bergqvist, Carl Legelius och Fredrik Nyblad.

Du kan lyssna i spelaren direkt på hemsidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på de tre punkterna till höger om spelaren och välj "Ladda ned").

Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill.

Du kan även prenumerera på Klassikers podcast via Apple, Spotify, Podcaster eller valfri annan podapp – sök på Studio Klassiker!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.