Bild
Nästa artikel
Podcast: Civilpoliser, fortkörning och klassikermässor

Podcast: Civilpoliser, fortkörning och klassikermässor

Podcast

I det femte avsnittet av Studio Klassiker diskuterar Claes Johansson, Fredrik Nyblad, Carl Legelius och Joakim Bergqvist bland annat traffipaxbilar, samlarbilsmässor och struliga fotograferingar.

Klassiker 9/2019 – beställ här!

Fartsyndarnas skräck – en vit Saab 900 Turbo med plåtfälgar och Traffipaxkamera – får korn på en tuffing i Ford Fiesta XR2. Hur det slutar kan du läsa om i Klassiker 9/2019. Dessutom Volvo 850 T-5R, Volkswagen Typ 1 med Porschemotor, Nash Airflyte och Pontiac Fiero.

Beställ direkt hem till brevlådan – frakt inom Sverige ingår i priset!
Så lyssnar du!

Tryck på play 
och lyssna på Klassikers podcast Studio Klassiker. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Carl Legelius, Claes Johansson, Fredrik Nyblad och Joakim Bergqvist.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Klassikers podcast via iTunes, Spotify och valfri annan podapp – sök på Studio Klassiker!

Trevlig lyssning!
Taggar: Podcast
Podcast: Civilpoliser, fortkörning och klassikermässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.