Julle mekar Saab 900
Nästa artikel
Fixa själv: Inspireras av våra smarta guider!
Premium

Fixa själv: Inspireras av våra smarta guider!

Publicerad 19 oktober 2022 (uppdaterad 2024-01-03 13:16)
Julle mekar Saab 900
Det är kul att se andra arbeta! Klassikers experter guidar steg för steg till både enkla och invecklade reparationer. Häng med!

Sverige är fullt av bilverkstäder som ofta har fantastisk expertkunskap. Men för den som vill utmana sig själv – och kanske också spara pengar – finns även möjlighet att meka själv.

Då är Klassikers så kallade Fixa själv-guider en ovärderlig hjälp. I varje artikel går våra experter noggrant igenom steg för steg hur du gör. I vissa fall tar vi även hjälp av externa experter som hjälper till.

– Med tydliga bilder och enkla steg är det lätt att hänga med och inspireras till egna stordåd i garaget, säger Carl Legelius, chefredaktör på Klassiker.

Fixa själv-guiderna kan avhandla både mindre och mer komplexa jobb – allt från att justera hastighetsmätaren till att renovera hela motorn.

– I arkivet finns det gott om Fixa själv-guider som avhandlar de flesta jobb och modeller. Dessutom får du veta redan från början hur svårt jobbet är och vilka verktyg som krävs, säger Carl Legelius.

Bli Premium-medlem i dag – klicka här!

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.