Nästa artikel
Renoveringen: Häng med när klassiska bilar blir som nya
Premium

Renoveringen: Häng med när klassiska bilar blir som nya

Publicerad 5 september 2023 (uppdaterad 2 oktober 2023)
Du som är prenumerant eller Premium-medlem kan läsa alla våra renoveringsartiklar, som beskriver hela resan från renoveringsobjekt till toppskick.

En av de mest uppskattade sektionerna i Klassiker är det vi kallar Renoveringen. Här beskriver vi förvandlingen som sker när en entusiastisk ägare tar sig an en bil som behöver kärlek och omtanke.

– Det är fantastiskt att kunna visa dokumentation på bilens ”resa” från att kanske ha varit bortglömd och rostig till att kunna tas ut på vägarna igen, säger Klassikers chefredaktör Carl Legelius.

Förutom att ge bakgrund till själva modellens och exemplarets historik detaljstuderar vi hur renoveringen gått till, steg för steg.

Här kan du läsa mer om allt som ingår i Premium-medlemskapet.

Så här ser det ut när redaktionen beskriver renoveringen steg för steg, med ägarens egna bilder.

Du som är tidningsprenumerant eller digital Premium-medlem kan läsa alla våra renoveringsartiklar direkt här på sajten. I skrivande stund finns artiklar om bland andra Volkswagen Golf GTI, Renault 4 Super och Alfa Romeo 1300 GT Junior och fler tillkommer löpande.

– Vi vet att Renoveringen är en uppskattad del av vårt innehåll och vi har många intressanta renoveringar att skriva om framöver. Se till att bli prenumerant eller Premium-medlem för att inte missa den här inspirationskällan till ditt eget projekt, säger Carl Legelius.

Bli prenumerant eller digital Premium-medlem här och börja läsa direkt!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.