Bild
Nästa artikel

Alla vill ha Moped!

Vält kiosken

Alla andra har ju Moped – var får jag tag i mitt exemplar?

Klassiker Moped är en formidabel succé. Med en blinkning passerade tidningen tusen prenumeranter (tårta på det), vilket gav ett momentant lyckorus fullt jämförbart med det man kände efter den först sålda skoltidningen. Men det skulle aldrig falla oss in att bli högfärdiga eller ens nöjda.

Tillsammans med sina skickliga och svårt mopedsmittade medarbetare lovar chefredaktör Claes Johansson att utveckla Klassiker Moped vidare.

Nu finns andra numret (1/2013) i butik – och vi hoppas att ännu fler hittar tidningen den här gången. I spalten till höger finns en förteckning över alla försäljningsställen. Är den slut i stället - be att de tar hem fler tidningar!

Är du sugen på att prenumerera finns information här.

Resan har bara börjat!

Taggar: Reportage, Hem

Kommentarer

#1
Per Berner
2013-03-14 16:43

Framåt med stormsteg! Redan nummer ett var med råge godkänt, tvåan var flera klasser bättre! Och det säger jag inte bara som f d innehavare av en Dakota i gul(d)metallic...

#2
Micke Widdely
2013-03-18 12:03

Japp, nummer två är bättre och får godkänt.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.