Bild
Nästa artikel
Auktion på klassiska delar

Auktion på klassiska delar

SKYNDA FYNDA

Klassiska bilar och delar till bland annat äldre Alfa Romeo och Jaguar går på auktion den 11 november. Fyndläge?!

Vi fattar oss kort, ty tiden är knapp. Auktionsfirman Pettersson & Son håller just nu på med auktion av ett stort lager med äldre bildelar. Allt har tillhört en engelsk mekaniker, tidigare bosatt i Norge. För ett tag sedan flyttade han verksamheten till Götene, men nu sätter sjukdom punkt för fortsatt drift.

Här finns allt, högt och lågt i varierande skick. Kompletta motorer. Nya, renoverade och begagnade väghållningsdetaljer, plåtdetaljer, fälgar, däck, förgasare och mängder med verktyg. Verksamheten har fokuserat på bilar från Jaguar, Lancia, Alfa Romeo, Ferrari och Mercedes.

Utöver lösa delar finns följande intressanta renoveringsobjekt: två stycken Alfa Romeo Spider, en Alfa Romeo Bertone Coupé och två Jaguar MkII. Än så länge är buden mycket låga, vad sägs om en Jaguar Mk II för 2 500 kronor eller en Alfa Spider för 12 500?
 
Du hittar allt genom att klicka på länken här till höger.
 
Här hittar du auktionen
Taggar: Reportage, Hem

Kommentarer

#1
Thomas Karlsson
2010-11-10 14:51

Vilken skillnad i beskrivningarna av de saker som ska säljas om man jämför med auktionen i Hovsta i somras. Hade de vetat vad det var de sålde där hade de nog fått in dubbelt så mycket pengar...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.