Bild
Nästa artikel
VW-bussen i olika skepnader

VW-bussen i olika skepnader

Bildspel

Med typ 2 som den lite torrt kallades på Volkswagenspråk, fick man en fullträff. Den kom snabbt domninera skåpbilsmarknaden och den gick att anpassa för nästan allt möjligt.

Volkswagen Transport – Klassikers samlarserie #2

Volkswagens transportbilsserie var med och satte fart på Europa efter andra världskriget. Nu har vi samlat Klassikers bästa artiklar om arbetsmyran, semesterfiraren och frihetssymbolen som betytt så mycket för så många. T1, T2 och T3! Buss, pickup, brandbil, flygspanare, ljudmätarbuss… Varianterna är oändliga!

Upplagan är begränsad och säljs endast genom utvalda kanaler, inte i vanliga tidningsbutiker. Enklast beställer du i vår webbshop – portot är inkluderat!

Kommentarer

#1
Hasse L
2019-03-25 09:27

Tror det smugit in en katt bland hermelinerna. Lufthansabilen tror jag inte är VW, jag tror mer på att det kan vara en Hanomag Matador. :-)

#2
Carl Legelius
2019-03-25 10:56

Tack för påpekandet! Vi ändrar.

#3
Torkel
2019-03-26 17:43

Hasse har naturligtvis rätt, t ex bekräftar ”strålkastarbulan” det. Men någon tankbil är det inte, snarare är det en slamsugare som är Wolfgangs Dienstfahrzeug... Underligt bygge!

#4
Janne
2019-03-26 19:39

Hur får man igång bildspelet?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.