Bild
Nästa artikel
Dagens 80-talare: rattknotter!

Dagens 80-talare: rattknotter!

Träffpunkt 80

Nu är det bara tre dagar kvar till Träffpunkt 80! Årets tema är typiska 80-talstillbehör, urk. Idag talar vi om undvikandet av rattsvett och vikten av massage.

För en behagligare körning rekommenderas knottror. Massage Grip Steering Wheel Leather  från Auto-Shade i Kalifornien må vara daterad till 1994. Men nog fanns väl den här på 1980-talets sluttamp?

Ratt-tillbehöret i fråga rekommenderas av nio av tio taxichaufförer i Calcutta. Det passar allt från Isuzu till Rolls-Royce. Kommer du på T80 med ratten i extraskinn får du garanterat VIP-behandling i år.

Nästa år får du stå på fulparkeringen.
 

Taggar: Reportage, Hem

Kommentarer

#1
Retro
2011-09-15 20:46

Innan alu-fälgarna blev vanliga gällde ju hjulsidor i plast.
De satt sällan riktigt bra och var sällan riktigt snygga men satt ju på massor av "stylade" bilar på 80-talet.
Även överdragsklädslar var ju hett.
Det ultimata tillbehöret var om någon minns, The Avenger. En dosa på instrumentpanelen med 4 knappar för maskingevär,missil, bomb och laserstråle så att man kunde uttrycka sitt missnöje över sina mottrafikanter. De riktigt djärva köpte till utvändig högtalare.... Fränt då - fränt idag.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.