Bild
Nästa artikel

Gå på möte - vinn en bil!

ALFASUD LOTTAS UT

Club Alfa Romeo Svezia ska ha årsmöte i helgen - med rekordartat deltagarantal. Kanske har det faktum att man kan vinna en klassisk bil något med det stora intresset att göra.

På Club Alfa Romeos Svezias hemsida har 139 personer anmält sig till helgens årsmöte - det är rekord!

Årsmöten i bilklubbar brukar vara ganska svala tillställningar för den innersta kretsen men Club Alfa Romeo Svezia har gett sig den på att öka intresset kring det årliga evenemanget.

Förra året hölls det i Göteborg och klubben chartrade en stor buss som gick från Stockholm och söderut. Dessutom bjöd man på kulinarisk föreläsning av mannen bakom TV-programmet Solens Mat, Bo Hagström.

I år satsar man ännu hårdare inför mötet i Nacka utanför Stockholm: Carl-Jan Granqvist kommer och föreläser och man kommer att ha världspremiär på sin egen klubb-grappa!

Dessutom lottas en av mycket få Alfasud som finns kvar ut bland deltagarna! En riktigt fin originalbil med 5 200 mil på mätaren och som just gått igenom besiktningen.

Mer info på Alfaklubbens hemsida - man måste komma på årsmötet och man måste vara medlem i Club Alfa Romeo Svezia för att få vara med i utlottningen.
Taggar: Reportage
Gå på möte - vinn en bil!

Kommentarer

#1
Fordlover
2009-11-27 19:38

Vilken bra idé! Första pris är en bil, andra pris är att bli kassör eller sekreterare i klubben! Det här ska jag föreslå att vi gör i min klubb. Det behöver ju inte ens kosta något för klubben!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.