Bild
Nästa artikel
Jubileumsauktion för Citroën

Jubileumsauktion för Citroën

auktion

Citroën fyller 100 år, och det firas helgen 19-21:e juli med en stor auktion!

Mängder av bilar i varierande skick auktioneras ut, allt från 20-tals renoveringsobjekt till en C6 som gått 17 kilometer!  Och mycket godbitar ur Citroëns historik däremellan, plus memorabilia, broschyrer och affischer. 
Helgen 19-21 juli hålls visning med auktion på söndag vid Château de La Ferté-Vidame som ligger mellan Paris och Le Mans.

Hinner ni inte dit kan ni gotta er med den detalrika katalogen här: http://fr.zone-secure.net/39782/1038123/#page=20
Taggar: Reportage, Citroën

Kommentarer

#1
Johan
2019-07-12 15:46

Bilmuseet AutoWorld i Bryssel (Där jag bor) har en fin temautställning om Citroën under sommaren, fram till den 3 september tror jag. Inte minst motorsport-delen är väl representerad. På senare år har ju Citroën dominerat rallysporten, men faktum är att det tidigare tävlades friskt även med DS, SM och till och med "långlimpan" CX.
Allas vår Björn (Waldegård, vila i frid) rattade en riktigt +rå+ Citroën SM i Bandama rallyt (Elfenbenskusten) på tidigt 70-tal; den visas bland mycket annat "godis" ...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.