Nästa artikel
Klassiker om Citroën B11!
ladda hem

Klassiker om Citroën B11!

Publicerad 27 december 2016 (uppdaterad 15 september 2023)
Vi har samlat tidigare Klassiker-artiklar om Citroën Traction Avant redo att ladda hem till telefon, läsplatta eller dator!
 • En elva på vift! Medelst Citroën B11 Sport 1946 annekterar vi ett grönt försommar-Gotland. Men vi skippar raukarna och avverkar Visby på en timme. Det är vägarna och bilarna på ön vi vill uppleva!
 • Ingenjörsbilen som blev folkkär. Lanserad 1934 var den framhjulsdrivna Citroën färdigutvecklad 1946. Då blev den mest sålda bilen i Sverige – mest för att fabriken i Paris snabbt kommit i gång efter kriget.
 • Sportnytt! Anders Rohms och Una Grandins Citroën B11 Sport har efter ett och ett halvt års arbete återfått nybilskänslan. Den goda tillgången på nytillverkade delar och att sonen ställde upp med en uppsättning fina skärmar underlättade renoveringen.

Köp pdf:en och ladda ner direkt

 • En elva på vift! Medelst Citroën B11 Sport 1946 annekterar vi ett grönt försommar-Gotland. Men vi skippar
  \traukarna och avverkar Visby på en timme. Det är vägarna och bilarna på ön vi vill uppleva!

 • Ingenjörsbilen som blev folkkär. Lanserad 1934 var den framhjulsdrivna Citroën färdigutvecklad 1946. Då blev den mest sålda bilen i
  \tSverige – mest för att fabriken i Paris snabbt kommit i gång efter kriget

 • SPORTNYTT! Anders Rohms och Una Grandins Citroën 11 Sport har efter ett och ett halvt års
  \tarbete återfått nybilskänslan. Den goda tillgången på nytillverkade delar och att sonen ställde upp med en uppsättning fina skärmar underlättade renoveringen.


Digital fil som kan laddas ner i din dator, smartphone eller läsplatta,  3 artiklar 14sidor. Samlade artiklar ur Klassiker.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.