Bild
Nästa artikel
Klassiker om Citroën B11!

Klassiker om Citroën B11!

ladda hem

Vi har samlat tidigare Klassiker-artiklar om Citroën Traction Avant redo att ladda hem till telefon, läsplatta eller dator!

Gangsterbra artiklar om Citroën Traction Avant!

Vi har samlat 13 sidor Klassiker-artiklar om Citroëns mästerverk Traction Avant eller B11 som den kallas i Sverige. Häng med på en magisk Gotlandsresa, följ renoveringsarbetet av en 50-talare, upptäck den ovanliga skåpversionen och lär dig mer om hur den såldes i Sverige. En pdf redo att ladda hem till telefon, läsplatta eller dator!
  • En elva på vift! Medelst Citroën B11 Sport 1946 annekterar vi ett grönt försommar-Gotland. Men vi skippar raukarna och avverkar Visby på en timme. Det är vägarna och bilarna på ön vi vill uppleva!
  • Ingenjörsbilen som blev folkkär. Lanserad 1934 var den framhjulsdrivna Citroën färdigutvecklad 1946. Då blev den mest sålda bilen i Sverige – mest för att fabriken i Paris snabbt kommit i gång efter kriget.
  • Sportnytt! Anders Rohms och Una Grandins Citroën B11 Sport har efter ett och ett halvt års arbete återfått nybilskänslan. Den goda tillgången på nytillverkade delar och att sonen ställde upp med en uppsättning fina skärmar underlättade renoveringen.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.