Bild
Nästa artikel
Klassiker på Wenngarn – besöksrekord!
Klassiker på Wenngarn – besöksrekord!
Klassiker på Wenngarn – besöksrekord!
Klassiker på Wenngarn – besöksrekord!
Klassiker på Wenngarn – besöksrekord!
Klassiker på Wenngarn – besöksrekord!

Klassiker på Wenngarn – besöksrekord!

Knallsuccé

Tack alla ni som gjorde vår tredje storträff på Wenngarns slott till en toppnotering. Vilken fantastisk dag det blev!

Vi är överväldigade. Otroliga bilar rullade in i en strid ström från det att portarna öppnade, fyllde Wenngarns slottspark på nolltid och därefter alla intilliggande ytor. 1 137 utställningsbilar och ungefär lika många besöksfordon gjorde att träfftemperaturen steg snabbt i den vackra parken med sina terrasser och fruktträdgårdar. Överallt fantastiska bilar med glada ägare. 

Var och en upplevde sin egen träff, vare sig man provkörde T-Ford, snackade med klubbkompisar, fikade, häpnade över en viss Chevrolet -53, ställde upp i Concours de charme, fyndade på marknaderna, kollade in Mulle Mecks böcker och Magnus Sandlunds vädrade modeller ... eller bara strosade omkring och njöt denna dag då sommaren gjorde ett kort återbesök. En stor träff som Klassiker på Wenngarn innehåller så många olika upplevelser. Det går nästan inte att sammanfatta i några rader.

Klassikerredaktionen är oerhört nöjda (och självklart sporrade att göra träffen ännu vassare nästa år) och vi vill uttrycka vårt varmaste tack för att ni ville komma! Att få prata med er som läser och tycker om Klassiker betyder allt för oss. Och att få träffa nya framtida medlemmar i Klassikerfamiljen är det bästa vi vet.

Tack till alla som gjorde Klassiker på Wenngarn till en succé!

Inne på området flöt logistiken prima, men ute på vägen byggde köerna upp snabbt. Alla funktionärer slet för att korta väntetiderna, och vi riktar ett tack för tålamodet – och hoppas det var mödan värt. Till nästa år lovar vi att fintrimma fordonsflödet ännu bättre.

Läs mer om Klassiker på Wenngarn i kommande Klassiker och här på webben framöver!

Klassikerhälsningar

Carl, Fredrik, Frans, Jon, Julle, Mårten och Claes 


 
Klassiker på Wenngarn – besöksrekord!
Klassiker på Wenngarn – besöksrekord!
Klassiker på Wenngarn – besöksrekord!
Klassiker på Wenngarn – besöksrekord!

Kommentarer

#1
Felix
2017-09-18 15:07

Tack för ett kul arrangemang! Dock kan ju trafikflödet förbättras (vilket ni redan planerar för, toppen!).

MEN: Vad som är minst lika viktigt är att förbättra möjligheterna att köpa mat på området. Två ställen utomhus, ett för korv och ett för hamburgare, samt inne i slottet, är ju på tok för lite. Dessutom var ju dessa så ogenomtänkt placerade att köerna blockerade vägen för folk som ville passera. För några år sedan stod det food-trucks uppställda lite varstans, varför inte i år?

I övrigt: Trivsamt värre och stor tur med vädret!

#2
Christian
2017-09-18 16:44

Jag har varit på många träffar och detta var den bästa någonsin! Wenngarn kokade av glädje och entusiasm! Tack för ett grymt bra arrangemang!

#3
Christian
2017-09-18 16:44

Jag har varit på många träffar och detta var den bästa någonsin! Wenngarn kokade av glädje och entusiasm! Tack för ett grymt bra arrangemang!

#4
Audun Turi
2017-09-18 18:03

Tusen takk for flott arrangement! Jeg har vært på mange treff i Norge, men dette er kanskje det beste jeg har deltatt på. 50 mil fra Oslo ble fort glemt, da man kunne glede seg over mange ulike biler. Det eneste som kan gjøres bedre neste år er servering. Det ble fort lange køer og vi gav opp. Men alt i alt - veldig bra, Klassiker!

#5
Svenne Öberg
2017-09-18 18:53

Mycket bra ordnat. Att det kommer mycket folk kan man inte göra något åt. Det är ju bara bra. Mycket köande dock, många missade nog en hel del. Minus för Hotellet som inte serverade mat om jag inte hade bokat i förväg, övriga serveringar räckte inte långt. Ta lärdom av Tyskarna där finns det mat överallt. Jag kommer absolut nästa år.

#6
Fredrik
2017-09-18 19:29

Grym träff, blir bara bättre varje år!
Håller med om köerna till maten är knepiga. Är det Wenngarn som sätter stopp för foodtrucks på området? Det hade varit riktigt bra, men antagligen vill dom ha ensamrätt på käket.
Är det helt omöjligt att ha den vägen in som brukar vara avstängd öppen för entusiastbilar och nuvaranade väg för övriga besökare? Hade varit mycket smidigare.

#7
Gaby Åhnström
2017-09-18 20:41

Vilken upplevelse! Köar gärna för både bilplats, käk och toa om jag får vara med om det nästa år igen! Wenngarn är vår favoritplats på jorden! See you all next year!

#8
Henrik Larsson
2017-09-18 22:40

Väldigt trevlig! En av höstens höjdpunkter.

Dock, lite konstruktiv kritik inför nästa år:

1. Insläppet gick orimligt långsamt. Av någon anledning bromsades flödet upp precis där bilarna delades upp mellan finbilar och bruksbilar. Här finns något att jobba på till nästa år.

2. För många högtalare och för hög ljudvolym på speakern. I närheten av en högtalare var det svårt att föra en normal konversation.

#9
Henrik
2017-09-19 17:48

Stolleprov! Men vilket underhållande dito - det mest positiva med vansinnigheter som detta är inspirationen som sipprar ut och droppar ner i garagen runtom i landet. Jag ger mig tusan på att ert projekt i förlängningen genererar fler kul fordon på vägarna nästa säsong!

#10
Peter Ekholm
2017-09-19 22:44

Kanonträff men... jag kan stå i kön med bilen ett tag, det gör mig inget men bakom mig stod en buss som skulle till Arlanda... bakom bussen ett äldre par som också skulle till Arlanda, de var riktigt stressade och ängsliga. Måste fixas till nästa år

#11
Robert Aronsson
2017-09-23 13:06

Ett trevligt arrangemang i en mycket trevlig miljö. Fina bilar och en härlig atmosfär. Kul att återse bilar från min barndom/ungdom. Dessutom var vädret bra för en sådan här dag - ingen nederbörd, men heller inte för varmt. Enda negativ är tyvärr köerna. Märkte att en del äldre bilar fick problem p.g.a. detta, och därmed också förvärrade kösituationen.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.