Nästa artikel
Klassikers gamla BMW på auktion
projektbil dyker upp igen

Klassikers gamla BMW på auktion

Publicerad 16 april 2018 (uppdaterad 16 april 2018)
En av de starkast lysande projektbilarna genom åren var Gunvors gamla BMW 1502 som vi köpte på Gotland och sedan renoverade. Bilen lämnade redaktionen för några år sedan men nu är den till salu igen. Den 5-6 maj är det dags för Bilweb Auctions vårauktion.
Det är inte bara Klassikermedarbetaren Fredrik Nyblad som ska sälja sin Volvo 165 på Bilweb Auctions vårauktion. Lasse Schylander som äger tidningens tidigare projektbil, den BMW 1502 1976 som renoverades löpande under två år, har bestämt sig för att gå vidare efter två års ägande.

– Jag har inte kört mer än 40 mil med den sedan köpet säger Lasse. Däremot har jag putsat en hel del. Och dekalerna har jag avlägsnat...

BMW:n köpte Klassiker hösten 2014 av första ägaren på Gotland. Trots att grundskicket var fantastiskt rostfritt fanns det många roliga projekt att utföra på bilen. Med god hjälp av BMW som har förvånansvärt mycket originaldelar i lager till dessa bilar gick vi igenom BMW:n grundligt – ett arbete som kunde följas i Klassiker.

I Klassikerguiden 2015 samlade vi alla artiklarna från Klassiker om vår 1502 – den kan du beställa här!

Bilweb Auctions lista över auktionsbilar fylls stadigt på inför auktionen 5-6 maj. Under denna vecka ska man öppna för budgivning. Missa inte fliken med konkursfordon, där finns också mycket spännande!

 

Hela storyn om Klassikers BMW finns i Klassikerguiden 2015.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.