Bild
Nästa artikel
Köp en Willys Jeep!

Köp en Willys Jeep!

Reportage

Har snöskottandet fått dig att börja tänka i fyrhjulsdrivna banor? Missa då inte vår uttömmande köpguide om Willys Jeep i Klassiker 1/2018. Den vann kriget sägs det, vinner den ditt hjärta?

Offentlig upphandling. Smaka på ordet stavelse för stavelse. Ur en sådan kan väl ingen epokgörande bilmodell någonsin ha uppstått? I Klassiker 1/2018 berättar vi historien om Willys Jeep – en historia som rör sig över kontinenter och decennier i precis vilken terräng som helst. Men som började med kampen om ett kontrakt.

Få enskilda tingestar har gjort samma avtryck i historien. Och få bilnyllen är så omedelbart igenkänningsbara som Willys Jeep. Men det här är samtidigt historia som faktiskt kan köpas för pengar. Du behöver inte vara kurator på ett museum eller historiker för att handla en bil som upplevt andra världskriget på nära håll. Och i vår stora köpguide berättar vi just det – vad du behöver veta för att köpa just rätt exemplar av Willys Jeep.

Missa inte Klassiker nr 1/2018.
 
Köp en Willys Jeep!
Köp en Willys Jeep!

Kommentarer

#1
hasse
2019-04-24 09:04

HAsse gillar bilar!!!!

#2
Clas johansson
2019-09-27 12:49

Är på gång att köpa en Willys i huahin thailand

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.