Bild
Nästa artikel
Köp klassisk lastbil du också!

Köp klassisk lastbil du också!

lastklassikerguiden

Trött på det ordinarie formatet? I Klassiker 10/20117 hittar du den totala guiden till en ny större dimension av motorhobbyn. Den klassiska lastbilen!

Smaka på namn som Regent, Tiptop och Titan. I alla tider har det varit en giganternas kamp om hemmamarknaden mellan Volvo och Scania. Och så är det även i klassikervärlden. I senaste numret av Klassiker guidar vi dig modeller och milstolpar som Volvo Snabbe, Scania 140 och Volvo F16.

I vår köpguide nagelfar vi en Volvo Titan från 1954 ner i minsta detalj för att skilja rätt från fel.

Lär om hytterna, chassit, tillbehören och inte minst priserna. Här får du till exempel svaret på varför fälgarna alltid ska vara nitade på en 50-talare, var en hytt i trä ruttnar som värst och varför pejlstänger från Be-Ge är så mycket fränare än Michelingubbar.

Missa inte Klassiker 10/2017!
Taggar: Reportage
Köp klassisk lastbil du också!

Kommentarer

#1
Johan Thuresson
2017-11-29 22:32

Är det någon som vet, hur übersnyggt tankbilsekipaget faktiskt är? Vad består lasten av? Är det lysfotogen, tran eller bara några kubikmeter gift? Och varför har inte Klassiker tryckt en anständig affisch med detta äktsvenska folkhemsmotiv och klamrat in i senaste numret av tidningen?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.