Bild
Nästa artikel
Läderlappen lackar om

Läderlappen lackar om

SPANING

Plötsligt stod den där. Läderlappens gamla turbindrivna tjänstebil. Visserligen rejält ombyggd, men ändå. Gatvy i Google Maps visar det mesta.

Hur länken har dök upp på redaktionen är lite oklart. Men nu sitter alla och glider runt på gatorna i Roswell, Georgia i USA – med hjälp av gatvy i Google Maps.
Resan började utanför Roswell Auto Tech och redan där blev allting väldigt konstigt. Tittar man först på anläggningens vänstra del står där inget mindre än en gammal Cord 812, flankerad av en något yngre Mercedes.

Det är när bilden vrids något åt höger som allt blir underligt. Det kanske inte är en Batmobil, viktiga detaljer saknas och framför allt är bilen röd.
Men bygget väcker onekligen många frågor. Kanske sitter du inne på svaret?
Medan redaktionen fortsätter att spana bilar via Google Maps och hitta.se så får ni gärna kommentera nedan och spåna runt vad denna röda cabriolet kan vara för något.
Har du själv hittat en läcker bil via gatvy? Kasta in en länk bland kommentarer så att vi alla får njuta.

LÄNK:
Roswell Auto Tech på Google Maps


Se även Klassikers gatufynd via Eniro i menyn till höger.
Taggar: Reportage, Hem

Kommentarer

#1
G_dot
2010-10-18 16:17

Kul att det var i Roswell, om än inte i New Mexico.

#2
Tomas Åström
2010-10-19 23:45

Det är kanske någon som startat en egen superhjältekarriär? Jag kan lätt se skurkarna åka omkring i den slitna Corden!

När man tar ett "steg" för att se bilen bakifrån åker man iväg så långt att detta blir omöjligt. Då ser man ju inte om den är turbindriven!

Jag hittar gatvyer ovirtuellt på http://bilspanaren.blogspot.com

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.