Bild
Nästa artikel
Vinterrover

Vinterrover

Läsarnas klassiker

Stefan Åström skrev in till oss och berättade lite om sin Rover på vintertur.

 Vintertid vid slask och smuts är det många gånger skönt att ha något modernt. Men några dagar nu har det varit torrt, varför inte rasta min Rover 2000 SC? Vid köpet ingick trots allt nya vinterdäck, vore ju synd om de inte användes. Häromdan när jag hade handlat kom en äldre kvinna fram till mig och frågade: Är det en Range Rover? Mitt svar: Det är en Rover. Då säger hon: Då är du rik, det är väl en massa läder och trä i den. Kul när folk kommer och snackar!
 
Bilen är ingen pärla, därför tycker jag inte att det gör så mycket att använda den lite så här års. Köpte den osedd i Boden (jag bor utanför Västerås), och det är väl inte det mest begåvade jag gjort. Men men, har man väl köpt är det bara att fixa, köra och kanske sälja till hösten.
 
Hälsningar
Stefan Åström

Kommentarer

#1
Andreas Uddling
2015-01-12 23:15

Tja, begåvat eller inte. Ha kul NU istället för att kanske ha lite trevligt SEN! Våra bilar byggdes för att brukas!Trots allt är det ju "bara" prylar och sköter du bilen ordentligt dör ingen bil av slask från en vinterväg någon gång per vinter.

#2
s.tratton
2015-01-13 06:39

Vinterroverall

#3
Stefan Åström
2015-01-13 08:16

Andreas, det obegåvade jag syftade på var själva köpet, bilen var inte riktigt som jag hoppats, men hade man väl tagit sig upp till Boden kunde man ju inte åka hem utan bil :) Jätteilla var det trots allt inte, och som du säger är det bara en bil, så det är klart att man ska ha kul nu!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.