Bild
Nästa artikel
Linley köpte Lady Jagga!

Linley köpte Lady Jagga!

Reportage

Efter rafflig rysarfinal på Samlarbil 2017 har Lady Jagga fått ny ägare. Säg hej till Linley Karlsson!

På väg hem från Samlarbil 2017 stannade Linley Karlsson och sambon Veronica Lindfeldt för att titta på barnvagn. Men Linley kunde inte låta bli att slänga in några bud på Tradera, där jakten på ny ägare till Klassikers Jaguar XJ6 just höll på att få sin final.

Det slutade med att han köpte en Jaguar för 65 100 kronor. Så det var bara att vända åter till mässan. 
– Det här var helt spontant. Egentligen är det BMW som gäller, intresset för Jaguar vaknade nog genom Klassiker. Det här blir en bra bruksklassiker, menar Linley Karlsson med sonen Vincent på armen. 

Auktionen blev för övrigt en rysare. Länge låg budet under 40 000 kronor. På slutet vaknade dock köpsuget och sista budet kom in med bara någon sekunds marginal.
Vid niotiden på kvällen kom ett sms från Linley. Resan hem till Floda hade gått utan bekymmer! 
 

Kommentarer

#1
Matias Benér
2017-04-13 00:19

Grattis Linley! Floda är ju inte så långt från Taberg utanför Jönköping. Jag köpte en 86'a förra sommaren som jag tänkte ställa jämte Lady Jagga på Wenngarn. Lite översyn bara, så skulle den vara på rull i september. Men så började det, bakre skivbromsar, visst behövde motorrummet fixas till. Kylare, kondensor, lite nyupptäckt rost, amplifier till värmepaketet and so on. De som konstruerade den här måste dratt ett par järn och tänkt: Vad kan vi krångla till idag? Nu börjar det dock närma sig. Jag kom just in från justering av bromsbanden i BW 66:an. Snart besiktning, min är uppe i 50 papp nu. Men den har personlighet och charm som jag inte upplevt i någon annan bil. Jag hoppas vi ses i sommar.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.